Scenarkivet /

WOODWORKS

In Gowan Ring framför, på bland annat en hemgjord grön gitarr från Orgeon, stillsamma psykedeliska folkvisor med smak av medeltida tidlöshet som gör exkursioner in i temporära analoga dronlandskap. Naturmystisk stämsång kryddas med flöjter och sitarklang och en längtan tillbaka till skogen.

 

Louise Magnusson, ljudkonstnär och elektronisk musiker. Från Piteå i Norrbotten, men sedan 3 år tillbaka aktiv i Göteborg. På temat Woodworks gör Louise i sitt verk en koppling inte bara till träindustrin utan jobbar sig hela vägen igenom till sin egna relation till hantverket från Norrbotten och träslöjden i skolan.

 

Isak Eldh är konstnär och musiker. Hans konst är fysisk och kroppslig. Det kan vara en skulptur vars rörelse är ljud, eller en maskin som skapar minimalistisk techno. För att höra hans musik måste man se, och för att se hans konst måste man lyssna.

 

Erik Radix är scenograf, bosatt i Göteborg. I sitt arbete går han lekfullt tillväga från material och idé till rumsliga lösningar och installationer. Under Woodworks kommer han att arbeta med processen från trä till papper i foajé och blackbox.

 


Sök