Scenarkivet /

Manuslabb (20 november 2023)

Atalante / KulturUngdom

Medverkande manusförfattare 20 november:

 

Anna Axelsson pluggar teaterstudier och jobbar som psykologassistent. Hennes pjäs “På riktigt” handlar om två elvaåringar som träffas i en trädgård. Den handlar om att leka eller mena allvar, att vara sig själv eller någon annan, och de suddiga gränserna däremellan.

 

Elin Roslund studerar på Göteborgs folkhögskola och är just nu igång med sin första budgetfilm. Filmen “Metronom” är en blandning mellan drama och konstfilm som speglar ett gammalt par och deras kamp mot ensamhet efter många år som gifta.

 

Julia Nicolaisen studerar sitt första år på kandidatprogrammet i litterär gestaltning på HDK-Valand. Vid sidan av sina studier håller hon på med diverse teaterprojekt, bland annat med sin frigrupp Teater Kreatur. ”Jag var 22 år när jag föddes” är en monologpjäs som rör sig kring teman som barndom, frigörelse och religion.

 

Simon Andersson studerar till manusförfattare på YRGO, samt jobbar som kommunikatör på Göteborg Film Festival.  Kortfilmen “Kvar” handlar om de ångestladdade förberedelserna inför en klassåterträff, och de komplicerade känslorna av mindervärdeskomplex som man kan uppleva efter att ha blivit kvar i uppväxtorten när alla andra har lämnat.


Sök