Scenarkivet /

Bboy Junior/Deep Down Dopeizm

Deep Down Dopeizm / Junior Bosila / Malmö Dance Week

Addiction och Into the Deep
Bboy Junior

Junior Bosila
är en välkänd breakdansare och före detta medlem i the Wanted Posse och han har turnerat jorden runt med "The Red Bull Flying Illusion Show" med det tyska kollektivet Flying Steps. Hans videos har setts tiotals millioner gånger. Addiction är en duett som han har koreograferat för sig själv och Kalliopi Tarasidou, en grekisk hip-hopdansare specialiserad på Popping.
I duetten går de båda igenom olika steg i individens kamp mot ett beroende. De är varandras motsatser, men delar också ett beroende - nödvändigheten av att dansa.

Dansare: Junior Bosila och Kalliopi Tarasidou

 

INTO THE DEEP
Deep Down Dopeizm
dEEp doWN dopEiZM bildades 1988 med 15 medlemmar i olika street-stilar. Sju av dem medverkar här, med fokus på Groove och vad som händer i street dance när de yttre lagren av battle och underhållningsshow skalas av. Into the Deep är en fortsättning på ett projekt från ett koreografiskt lab på Dansens Hus i Oslo 2018. De har också gästat Dansens Hus tidigare med ett samarbete med Impure Company/Hooman Sharifi.

CREDIT:
Dansare:Camilla Tellefsen , Sindre Eriksson Vik , Mathias Jin Budtz , Anne Golberg Stavn , Ida Louise Sundby , Marlene Kristine Skoglund och Claúdio Fernandes.
Koreografi: The cast
Utvecklad för Koreografilaboratoriet:, Anne Golberg Stavn, Camilla Tellefsen, Mathias Jin Budtz och Sindre Eriksson.
Ljud: Niwin Music (Nikolai Nypan), Natal Saks anpassat av Mathias Jin Budtz
Kostymer: dEEp doWN dopEiZM
Ljusdesign: Reidar Richardsen  

 


Sök