Scenarkivet /

MARKET

Anna Westberg, dansare verksam i framförallt Göteborg sedan mer än tjugo år. Klassisk balettutbildning, med vidare studier i releasetekniker och improvisation i bl a Amsterdam och New York. Viktiga samarbeten har varit med scenen Atalante och koreograf Gunilla Witt, kontrabasisten Nina de Heney/konceptet Dance’nBass och egna grupperna Floke och Skogspunk.

 

Joel Brindefalk är konstnär och kompositör aktiv sedan tidigt 90-tal.
För närvarande bor och verkar han i Göteborg och har de senaste åren studerat komposition på individuella musikerprogrammet vid Högskolan för scen och musik. Han studerar idag på Valands konsthögskola. Joel är djupt rotad i svensk EAM och den tidiga elektroniska scenen  och har under åren varit involverad i projekt som spänner över många genrer inom den elektroniska musiken, allt ifrån ljudkonst till electronica och improviserad friform. Idag sysslar han framförallt med s.k. generativ musik och konst, ofta i form av ljudinstallationer men han arbetar även med ljuddesign samt komponerar för dans.
Musiken till Market är skapad med hjälp av det generativa verket Morphony som bl.a är en internetbaserad ljudinstallation. 

 HYPERLINK "http://www.morphony.com" www.morphony.com

.

 

 

SPCP/Stockholm är initierat av Dansens Hus i samarbete med Konstnärsnämnden och fonden Framtidens Dansare i Jan Zetterbergs minne.

 

mer info om Deborah Hay:

 HYPERLINK "http://deborahhay.com/" http://deborahhay.com/

 

om projektet på Dansens hus:

 HYPERLINK "http://www.dansenshus.se/Pa-scenen/Solo-Performance-Project/" http://www.dansenshus.se/Pa-scenen/Solo-Performance-Project/

 


Sök