Scenarkivet /

Transformers

Agnes Mercedes

Alla bär vi en palett av väsentliga, tidlösa såväl som individuella beståndsdelar inom oss.Men när man känner det där krängande behovet av att lämna all form av identitets tillhörighet, vila från alla roller en stund – som förälder, kollega, partner, vän, syster, bror..

 

…När det är tid för transformernas tillflykt kan du dyka in i denna taktila tillställning. För var och en och en var som vill rasta sig själva lite, i ett annat mellanrum för en stund.

 

Under kvällen kommer du få möta:

Transformern Nordloefs sprudlande specialitéer, som kanaliseras genom ett 8bitars kanal system i ett gameboy modem. Med rytmer och ljud fyllda av filtrerande fraktala friktioner, i dansanta millioner..

 

Agnes Mercedes intågande i transformernas tillhåll, till takten av den kompromisslösa

mastodont kameleont orkestern som följer med till individ androidernas mellanrum..

 

Slutligen kommer du även i detta omvandlingens vakuum få möta Marta Soulstice.

Artisten som syr ihop sig själv med sina texter, hon med den ömsom sammetslena ömsom huligansakrofana hesropande rösten. Med lullabies och häxhälsningar inbakade i sina makabra, melankoliska, omsvepande melodier.

Så ta med dig den där bortglömda peruken, den nya halsduken som gör dig osynlig, eller varför inte de spetsiga skorna för särskilda tillfällen, när du har behov av att möta tillvaron genom en annan ingång. Så ses vi i transformernas tillstånd, och helkvälls utflykt in i allt..

 

Medverkande

Musik

Sök