Scenarkivet /

After work med ST/IC

Svenska Tecknare & Illustratörcentrum

Samtal Daniel Götesson / EKTA

 

Daniel Götesson / EKTA är en mångfacetterad konstnär som har uppmärksammats internationellt för sina verk och offentliga väggmålningar utställda över hela Europa. Bland andra projekt har han nyligen arbetat med flera offentliga konstinstallationer för olika kommuner i Sverige. Götessons innovativa och experimentella inställning till sin egen praktik handlar om självsabotage

som arbetsmetod.

 

Under våren anordnar Svenska Tecknare och Illustratörcentrum after works i Atalantes foajé. Illustratörer, grafiska formgivare, animatörer och andra som är intresserade av visuell kommunikation träffas, minglar och lyssnar på två korta samtal på ett tema. Vi kommer också ha release för Svenska Tecknares medlemstidning Tecknaren.

 

Svenska Tecknare är en branschorganisation med ca 1500 medlemmar som organiserar tecknare, serietecknare, grafiska formgivare och animatörer. Svenska Tecknare ger ut tidningen Tecknaren 6 nr per år och hjälper medlemmar med juridiska frågor och arvodesrådgivning. Illustratörcentrum är en organisation som marknadsför kreatörer, publicerar katalogen Swedish Illustrators & Graphic Designers och har Sveriges största hemsida för visuella kreatörer.

 

Medverkande

Arrangör
Medverkande

Sök