Scenarkivet /

Destination Atalante

Atalante

Destination Atalante är Atalantes mötesplats för konstnärer och publik inom scenkonst, musik, film, text och bild. Fyra kvällar under våren 2019 bjuder Niklas Rydén och Amanda Nordmark in artister från olika konstområden. På Destination får de berätta om sina konstnärsskap, visa utdrag från saker som är under arbete och diskutera aktuella frågor inom konstområdet. De kommer också att bjuda in företrädare för kulturpolitiken och andra nyckelpersoner för att belysa kulturens villkor i Göteborg.

På Destination Atalante vet en aldrig vad som väntar. Är det konsert i foajén, en hel föreställning på scen, samtal om ett verk under arbete, kulturpolitisk debatt, sceniska improvisationer, filmvisning, konstutställning, nycirkus eller en konstnärspresentation? Eller rentav alltihop på samma gång…

Destination Atalante sätter mötet och samtalet mellan konstnärer, artister och publiken i centrum och vill uppmuntra det gränsöverskridande, det som håller på att skapas, och inspirera till nya samarbeten.

 

4 Mars

Akt 1

00:00 Konstkollektivet Högen, Impro I

13:14 Åsa Båve, performancekonstnär

 

38:47 Gorki Glaser-Müller, visar 360 VR

 

Se filmad dokumentation här. 

 

Akt 2

00:00 Emelié Sterner, Sebastian Rudolf Jensen, Babies

 

26:21 Konstkollektivet Högen, Impro II

 

Se filmad dokumentation här. 

 

Medverkande

Medverkande

Sök