Scenarkivet /

Manuslabb (25 september 2023)

Atalante / KulturUngdom

Ta del av nya texter för scen och film!

KulturUngdoms Manuslabb presenterar rykande färska manus i readingformat. Unga skrivande personer har fått möjligheten att arbeta fram manus med hjälp av professionella dramatiker och manusförfattare. Pennor har glött, hår har slitits, och nu är det dags att ta del av den dramatik och de filmmanus som skrivits!

Manuslabb är ett projekt för att stärka området kring nyskriven dramatik och filmmanus i Västra Götaland. Här kan unga dramatiker och manusförfattare utveckla sitt skrivande, dela sina erfarenheter och inspireras av varandra. Kvällen erbjuder även möjlighet till att nätverka, på plats finns personer och organisationer som brinner för nyskriven text.


Medverkande manusförfattare 25 september:

Farzaneh Sadeqi arbetar med kortfilmsmanuset “After me” som handlar om saker man går igenom när man växer upp.

Love Hjertberg arbetar med manus till föreställningen “Min morbror Svea Hilton”, en föreställning om hur man blir sig själv och hur man kan navigera genom rädslan med längtan i blick.

Rebecka Ivarssons föreställning “Spökmjölk” är en barnföreställning som handlar om inre dilemman, och utspelar sig under ett dygn i en skolmatsal.


KulturUngdom är en ideell förening som backar, synliggör och utvecklar initiativ kring eget skapande, projekt och arrangemang av och med unga mellan 13-30 år i Västra Götaland.

 

 


Sök